به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، علی اصغر قانع افزود: درحال حاضر برای تکمیل طرح های آبرسانی به ۲۴ هزار میلیارد تومان و برای پروژه های فاضلاب به ۲۶ هزار میلیارد تومان در کشور نیاز است. این درحالی است که در بودجه ۹۷ فقط ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه طرح های آب و فاضلاب در کشور تصویب شد.
وی افزود: طرح توسعه شبکه فاضلاب در شهرهای میمه، وزوان، دولت آباد، حبیب آباد، گز، شاپور آباد، سین دارای ردیف بودجه هم نیستند پس برای اینکه مردم این شهرها بتوانند هرچه زودتر از خدمات شبکه فاضلاب برخوردار شوند باید از طریق ماده واحده تبصره ۳ نهایت همکاری را با شرکت آبفا داشته باشند.
معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خاطرنشان ساخت: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور زمانی اجرای طرح های توسعه ای در بخش آب و فاضلاب را در هر نقطه از کشور در دستور کار قرار می دهد که اطلاعات کامل و جامعی پیرامون مدل مالی و مدل اجرایی آن وجود داشته باشد، بنابراین طرح های توسعه ای که مدل مالی و اجرایی مشخصی نداشته باشند قطعاً در دستور کار قرار نمی گیرند چرا که هدف خدمت رسانی بهینه در کمترین زمان ممکن به مردم است.
قانع با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در اجرای مدل مالی بیع متقابل بسیار موفق عمل کرد اعلام نمود: شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در پروژه توسعه شبکه فاضلاب در شهرهای منطقه لنجان و مبارکه با استفاده از مدل مالی بیع متقابل بسیار موفق عمل کرده است به طوریکه آبفا استان اصفهان در این زمینه الگوی دیگر شرکتها در کشور محسوب می شود.
همچنین آبفا اصفهان توانسته در برخی شهرها مانند نجف آباد، درچه، تیران از طریق مشارکت مردمی که با بهره گیری از ماده واحده تبصره ۳ است شبکه فاضلاب را اجرا نماید.
وی گفت: شهرداران و اعضای شورای شهرهای شهرستانهای شاهین شهر و میمه و برخوار باید برای اینکه هرچه زودتر طرح توسعه شبکه فاضلاب در این مناطق اجرا شود تلاش خود را در جهت جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی و مشارکت مردم از طریق ماده واحده تبصره ۳ در دستور کار قرار دهند چرا که اجرای طرح های توسعه از طریق تزریق منابع دولتی بسیار زمان بر است.
در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان اعلام کرد: سالهاست مردم شهرهای منطقه شاهین شهر و میمه و وزوان خواهان طرح توسعه فاضلاب در این مناطق هستند و تاکنون مطالعات توجیهی و پدافند غیرعامل این پروژه ها تکمیل شده است اما آنچه مسلم است این که باید مسئولان امر به ویژه اعضای شوراهای شهر و شهرداران نهایت همکاری را با شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان برای اجرای این پروژه ها در دستور کار قرار دهند زیرا اجرای به موقع طرح های توسعه شبکه فاضلاب مستلزم همکاری بخش خصوصی و مشارکت مردمی است.
هاشم امینی به اهمیت پساب در منطقه شاهین شهر و میمه و برخوار اشاره و تصریح کرد: باتوجه به اینکه منطقه شاهین شهر و میمه و برخوار دارای آب و هوای خشک می باشد پساب در این منطقه بسیار با ارزش است و برای توسعه فضای سبز راهی جز استفاده از پساب وجود ندارد، در این مناطق برای جلوگیری از توسعه کویر و ریزگردها بهره گیری از پساب ضروری به نظر می رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: مردم ابایی از مشارکت به منظور اجرای طرح توسعه ای ندارند چرا که می دانند این نوع همکاری در نهایت منجر به خدمات رسانی بهتر و بیشتر به آنهاست، بنابراین میطلبد که مسئولان امر در این شهرها نهایت همکاری را در جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی مردمی در اجرای طرح های توسعه شبکه فاضلاب به خرج دهند تا بتوانیم پروژه فاضلاب را در شهرهای این منطقه مانند شهرهای منطقه لنجان و مبارکه با موفقیت به سرانجام برسانیم.
در ادامه این جلسه حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از اعضای شوراهای شهر خواست که تلاش خود را جهت مشارکت هرچه بیشتر مردم از طریق تبصره ۳ ماده واحده نمایند و اگر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی موفق به تخصیص به منابع دولتی به این پروژه ها شدند از سهم مشارکت مردم در این بخش کاسته می شود و نیز بر اهمیت سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز اشاره کرد و افزود: برخورداری از خدمات شبکه فاضلاب حق مسلم مردم است و از مسئولان امر خواست نهایت تلاش خود را به خرج دهند تا مردم هرچه سریعتر تحت پوشش خدمات شبکه فاضلاب قرار گیرند.
۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۱
کد خبر: 583397
اصفهان- معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور گفت: برای توسعه شبکه فاضلاب در شهرهای شهرستانهای شاهین شهر و برخوار باید مسئولان شهر، مردم و نیز بخش خصوصی نهایت همکاری را با شرکت مهندسی آبفا کشور داشته باشند تا بتوان طرح های توسعه ای فاضلاب را در این مناطق اجرایی کرد.
نظر شما